Evolution – Srajan Ebaen (6moons.com)

Reprosoustavy Evolution s jejich velkými hornovými ústy a jediným reproduktorem se projevovaly jako kolosální vzdouvavý organismus, kterému bylo dopřáno ohromných plic.“„Oplátkou za nepoužití výhybky a více zdrojů zvuku byl nesmírný rozsah a projev plný klidu.

Recenze reprosoustav Evolution

Na závěr musím říci, že hlavní atrakcí reprosoustav Evolution je svoboda spojená s jeho velkým dechovým gestaltem. Evolution se svými velkými Hornovými ústy a jediným měničem bez frekvenční vyhybky se choval jako obrovský zvedající organismus požehnaný obrovskými plícemi. Stejně jako vícerozměrná hádanka, i Evolution se svými měniči, dopředným hormem Oris500 se opravdu jeví tak blízko k dokonalému zvuku.

Než reprosoustavy Evolution vůbec vznikly, prošly dvaceti skutečnými prototypy, nikoliv počítačovými simulacemi, než výrobce dospěl ke konečné geometrii. Podle svého jména jsou reprosotavy Evolution velmi variabilní a vy sami se máte možnost rozhodnout, kde se chcete zastavit. Dokonce si můžete svůj zvukový názor dobře rozmyslet, vyzkoušet dopředný horn Oris500, nebo jiné reproduktory, které budou vyhovovat nové náladě nebo působit jako osvěžující protijed na nudu ze stejnosti. Jak vítězně řekl náš švýcarský přítel Marco, „je to bláznivý poly, člověče!“

Kompletní recenzi v angličtine si můžete přečíst zde.

 

 

Přihlaste se

Odběr novinek

Dáme vám vědět o naší účasti na výstavách, o nových recenzích a produktech, o nových místech, kde si můžete reprosoustavy poslechnout, nebo o nových příspěvcích na našem blogu. Nebudeme vám posílat spam.