Evolution – Dawid Grzyb (HiFi Knights)

S nasazenými dřevěnými uchy [pozn: dopředný horn Oris 500] je výsledný zvuk velmi hornový, za což by bylo mnoho nadšenců ochotno položit život.“ „(…) Tato skladba mi vskutku otevřela oči. Všechny hudební nástroje byly vykresleny přesně, zároveň vůbec ne klinicky, podání bylo velmi živé v přesvědčivém, velkém a otevřeném prostoru.“ „(…) Tento druh poslechu uspokojujícího klidem je působivý. Když si jej člověk užívá do takové míry, že už je poměrně těžké přepnout na akurátní hodnocení… to je naprosto v pořádku a kýžený scénář.

Recenze reprosoustav Evolution

Evolution jistě nepatří do světa plného typických, basreflexových dvou nebo tří pásmových soustav. Jedinečný Český výrobek vychází dobře s repertoárem, o kterém se říká, že nevyhovuje hornovým reprosoustavám. RDacoustic Evolution zpracovávají zvuk velmi příjemným způsobem a při tom nekopíruje na konkurenci. Milovník hudby ocení emocionální projev podávaný příjemným, živým a bezstresovým otevřeným způsobem. Evolution je neobvyklý produkt.

Samozřejmě je nejprve nutné se vyrovnat s jejich velikostí. České boxy jsou velké a těžké, upoutají pozornost. Okouzlující, příjemný na pohled, poněkud vintage, vyrobený s velkými detaily. Přesto v jejich přítomnosti jde neustále cítit, že nejde o produkt trvalé hodnoty, která po chvíli  nezmizí. 

Evolution je extrémně všestranný. Nabízené povrchové úpravy jsou velmi velkorysé.

Kompletní recenze reprosoustav Evolution zde.

Přihlaste se

Odběr novinek

Dáme vám vědět o naší účasti na výstavách, o nových recenzích a produktech, o nových místech, kde si můžete reprosoustavy poslechnout, nebo o nových příspěvcích na našem blogu. Nebudeme vám posílat spam.