Hybridní Difuzor – Mono&Stereo reference listening room

„Trvalo mi dlouho, než jsem dokončil svůj vysněný projekt, referenční poslechovou místnost. Investice času, peněz a pečlivého úsilí do vytvoření osobního místa spokojenosti“ …

„Hlavní zadní stěna je pokryta velkým akustickým Hybridním Difuzorem z dílny  RDacoustic (3 x 2 m).“…

Přešíst originál v angličtině.

Bylo nám potěšením vyrobit jeden z prvních Hybridních Difuzorů právě pro Mateje Isaka. Renomovaný a světově uznávaný milovník hudby si záměrně zvolil náš Hybridní Difuzor jako dominantu své vysněné poslechové místnosti. Nejde jen vzhled, Hybridní Difuzor výrazně vylepšuje akustiku poslechového prostoru tím, že roznoměrně rozptyluje odrazy akustických vln.

Matej Isak

Slovinský zakladatel a šéfredaktor potrálu Mono&Stereo.

Dvacet let aktivního cestování v jedinečném světě špičkového zvuku mě přivedlo k tomu, že jsem poznal mnoho značek, lidí a produktů. Všechny tyto zkušenosti nepochybně formovaly mé živé vnímání zvuku, hudby, High End audio průmyslu a výroby. Mým cílem a vášní je poslouchat, kontrolovat a odhalovat skvělé a pečlivě navržené špičkové audio produkty.
Většina našich každodenních čtenářů jsou audiofilové, zvukoví znalci, výrobci, distributoři, prodejci, milovníci hudby a majitelé špičkových audio komponent. Tito jednotlivci a společnosti nejen že uznávají a respektují skutečné mistry a odborníky z audio průmyslu, ale jsou také ochotni utratit a investovat své peníze za vysoce kvalitní audio produkty.

Stále existují lidé, kteří věří ve znalosti, úsilí a dědictví etablovaných firem v audio oboru. Špičkové audio je čím dál osobnější díky silnému propojení mezi zákazníky, distributory, prodejci a výrobci. Kvalitní zákaznický servis, kvalitní výrobky a spokojení milovníci hudby jsou klíčoví, pro vzájemnou existenci a spokojenost audio komunity nyní i v budoucnosti.
Jako oddaný fanoušek hudby a špičkových komponent neustále hledám jedinečné zvukové nástroje, které k nám přirozeně promlouvají a váží si jedinečného světa hudby. Ve svých recenzích se snažím odhalit ty produkty, které přenášejí hudbu s největším dopadem jejího soudržného a ​​přirozeného dojmu bez ohledu na cenu.

Po letech poslechu a testování velkého množství audio komponent, které prošly mými poslechovými systémy a místnostmi, si dovolím přejít k závěru, že pouze ti, kteří hluboce milují, respektují a znají hudbu zpaměti, usilují o absenci konkrétního zvukového otisku a snaží se k vyvážení přirozeného, ​​transparentního a realistického zvuku ve svých audio produktech.

Vždy je radost najít takové příkladné produkty a objevit lidi za nimi.
Cíl reprodukce zvuku / hudby je opravdu jednoduchý. Slavný citát vévody Ellingtona to krásně shrnuje: „Pokud to zní dobře, je to dobré!

Matej Isak

Přihlaste se

Odběr novinek

Dáme vám vědět o naší účasti na výstavách, o nových recenzích a produktech, o nových místech, kde si můžete reprosoustavy poslechnout, nebo o nových příspěvcích na našem blogu. Nebudeme vám posílat spam.